:)

Hye . Sori ahh aku dah lme tk update . Wehh bz laaa . Haha ~ so how ? Korang sihat ? Eaheah aku bru jea dpt result exam . Err terok kod . Tak de A . Shitttt ! Sc aku 79 . Satu lagi wehh . Cikgu ckp usaha lagi . :( sedh wokk . Tapi tak pe laa . Exam akhir tahun nnti aku nak dpt A ! Tuh azam aku . Hihi cukup la 1A . Bukn senng nak dpt A . Suaah doee . Act exam kali nih aku down gilegile . Math akuuu ... ! Aku germ gile ! Okeyy saba arfahh . Eahh aku hmpir terlupaa . Selmt berpuasa korngg ! Puasa penoh okeyy ? :) k laa baibaii .

Aku rindu kaw la comel !

Salam , hee ~ aku rindu dia doee . Na tau spe ? Oww rahsia la . Tdi aku bce status fb dia then Ayt diaa , huh ! Sedehh ! :( aku rindu sngt ngn dia . Tpi aku x na ckp . Maluu -__- kaw tahu ? Dulu aku ngn dia rapt . X Pena na gado mcm skrng . X pe na mara smpai skrng . Tpi skrng dia asyik bz , dan aku asyik merajuk ! Haha . Gedikkn ? :p yeahh ! Aku mmg gedik . Da la aku malu -.- kaw na tau , skrng nih kn org yg aku syg satusatu pergi tingglkn aku . Firstly , kwn seidop semati aku Izzah Syahirah :( second , kwn kls aku Alia Izati . Act aku yg tingglkn dia sbb aku x thn laa dia asyik tipu aku jeaa . Err -.- then , abg angkt aku . Na tau dia baek sngt . Penyabar . Dia x pena mara aku . (: baekkn ? Tpi aku selalu mara dia sbb dia mcm x de perasaan :( dia sellu buad aku tertunggu tunggu . Aku mnx maap kalo aku selalu buad korng mara kt aku . Sumpah aku syg korang ! Aku selalu doa yg korng bole balik ngn aku . Kite bole gelk samesame , gile samesame sumenye laa ! Aku rindu na gilegile ngn iza :( SUMPAH ! Sbb dulu dimane ade iza disitu ade aku . Tpi now , dimane de iza disitu x de aku :( beb aku rindu kaw . Aku da x bole tipu diri aku ! Aku na kaw yg dulu ! :( abg , yes adek tau adk bkn org yg terbaek tpi ingt , adk rindu abg . :( rindu gelak abg , rindu everything ! Alia , aku mnx maap aku rse bkn rezeki kite na kwn balik . Sbb skrng aku da mule bnci kaw . Aku pon x tau . Perasaan tuh dtg dngn sendiri . Aku mnx maap :( aku hrp korang happy wihtout aku . Yess iza aku tau kaw mmg da happy tnpe aku (': Hope korng jmpe yg lebih baek dri aku . K bai :(

Kaw spe na buad aku mcm tunggul ?!

Serius aku mara gile ngn kaw ! Aku fedup gile ngn kaw ! Aku bnci gile ngn kaw ! Haaa ambil kaw ! Eah aku lpe bagi salam -___- assalammualaikum (: hee ~ back to the mood . Kaw tau ? Msti la x kn ? Yelakn aku x cite lagii -.- sudasuda ! Ade la membe aku nih dia agk aku tngk wyng tuh okey la kn . Then smpai sne dia x ckp pon ngn aku dia ajk membe dia yg aku x kenl lngsung . Then bile jea membe dia sampai kaw tahu ape dia ckp ? Mcm nih dia ckp :
Membe : weh arfah mu gi la tempt laen . Aku na jln ngn membe aku . Kang kite jmpe kt mnemne okeyy ?
Aku : dlm ati da mcm *}]$@$"(%#!!!?| fuck gile kaww ! Kaw ajk aku tngk wyng then kaw biakn aku jln sorngsorng ?! BODOH ! Baik aku x yh ikod kaw . Then aku terus jwp x pe la aku ikod jea kaw .
Membe : kaw nih ! P la jln sendiri ! Aku na shopping la . Then kwn dia bisik ape th kt dia . Pstu membe aku ckp okeyy kalo kaw na sngt ikod aku kaw jdi kuli kiteorg .
Aku : eiii kaw perna rse penampa aku x ?! Sial gile ! Aku pon ckp kaw x de tngn eah ?
Membe : asl mulot kaw cibai sngt ! Then blablabla .
Aku : mls na dnga ape dia ckp then terus jln . P beli CD jp . Then kol mk aku ckp na balik . Sepatotnye membe aku balik ngn aku . Tpi ape aku kesa ! Balik kaw jln kaki ! Haha (: then da ptg sikit tuh , membe aku kol . Dia tnye aku kt mne aku ckp aku kt umh . Then dia ckp aku na balik naek ape ? Dengn selambe jea aku ckp balik kaw jln kaki ! Pdn mkee :p puassnye akuuu ! Haha ^^